Error, no group ID set! Check your syntax!
Error, no group ID set! Check your syntax!

Majoittuminen

Hotellit

Finncon 2013 -tapahtuman virallinen conihotelli on Holiday Inn Helsinki City West Ruoholahti joka sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Kaapelitehtaalta. Hotellista voi varata halutuile öille yhden tai kahden hengen huoneen aikavälillä 4.-8.7.2013 tarjoushintaan 79€/huone. Hotellin voi varata alla olevasta varauslinkistä, tai hotellimaailman sivuilta käyttäen tuotetunnusta  FINNCON.

Siirry varaukseen

Hotellin voi myös varata suoraan puhelimitse 09-41521000 tai emaililla helsinki.hihw@restel.fi. Muista mainita tuotetunnus FINNCON.

Koska Ruoholahteen on helppo päästä niin metrolla, raitiovaunulla kuin bussillakin, lähistöllä on yllin kyllin hotellivaihtoehtoja.

Hostellit

Hostellit ovat edullinen majoitusvaihtoehto, varsinkin jos saat useamman kaverin jakamaan huoneen kanssasi. Kaapelitehdasta lähinnä sijaitseva hostelli on Hostel Academica. Se toimii talvisin opiskelija-asuntolana ja sijaitsee alle kahden kilometrin kävelymatkan päässä Kaapelitehtaalta.

Muista reittiopas

YTV:n Reittiopas on hyvä työkalu kun yrität löytää itsellesi parhaiten sopivaa majoitusvaihtoehtoa; sen avulla selviää nopeasti, kuinka päästä valitsemaltasi hotellilta Kaapelille.