Error, no group ID set! Check your syntax!
Error, no group ID set! Check your syntax!

Myyjäkirje

Tervetuloa Finncon 2013 -tapahtumaan. Olemme koonneet tähän dokumenttiin tietoa tapahtuman aikatauluista, logistiikasta ja muusta näytteilleasettajia koskevasta.

Dokumentti on lähetetty sähköpostitse kaikille näytteilleasettajille ja se löytyy myös Finnconin sivuilta osoitteesta: http://2013.finncon.org/myyjainfo.pdf.

Huom.! Kartat Kaapelitehtaasta löytyvät pdf-versiosta.

Yhteystiedot:

Kaapelitehdas:

Tapahtuman aukioloajat:

Myyntitila ja taidekuja ovat auki seuraavasti:

  • pe 12–19
  • la 10–19
  • su 10–17

Lauantaina ohjelma jatkuu vielä klo 19 jälkeen ja klo 20.00 alkavat iltabileet, mutta Merikaapelihalli jossa myyntitilat sijaitsevat suljetaan klo 19. Sunnuntaina ohjelma päättyy klo 16, mutta coni ja myyntitila ovat auki vielä tunnin jotta kävijät pääsevät tekemään viimehetken ostoksia ja purkamista ei tarvitse aloittaa kiireellä.

Paikalla on:

  • Etukäteen sovittu määrä pöytiä ja tuoleja
  • Sähköpistokkeet
  • Langaton verkko (tunnukset ja salasanat paikan päältä)

Pystytys

Saavuttuanne Kaapelitehtaalle hakekaa infosta myyjäbadget, joiden avulla pääsette taukotilaan ja voitte liikkua myyntialueella conin aukioloaikojen ulkopuolella.

Pystytys voidaan aloittaa perjantai-aamuna klo 7.30. Merikaapelihalliin on mahdollista ajaa autolla myyntipöytien lähelle n. 10.45 asti. Sisäänajo on Tammasaarenkadun puoleisesta ovesta (kartta: http://www.kaapelitehdas.fi/sijaintikartta). Järjestäjien puolesta ei valitettavasti ole tarjolla nokkakärryjä/rullakoita tavaroiden siirtämiseen.

Tapahtuma aukeaa avajaisilla perjantaina klo 12, mutta pystyttämistä on mahdollista toki jatkaa läpi päivän. Tila suljetaan klo 19, mutta pystytystä on mahdollisuus jatkaa myös illalla. Ota tässä tapauksessa yhteyttä myyntitilavastaaviin (yhteystiedot yllä). Samoin on mahdollista pystyttää myyntipöytä lauantaiaamuna klo 8.00 alkaen, ota myös silloin yhteys myyntitilavastaaviin puhelimitse tai sähköpostitse.

Purkaminen

Purkamisen voi kukin aloittaa haluamaansa aikaan sunnuntaina. Muistutamme tässäkin kohtaa että tapahtuma on sunnuntaina  auki 16–17 vaikka ohjelma loppuu jo klo 16 jotta ostoksensa viime hetkeen jättäneet asiakkaat ennättävät vielä kiertää myyntitilaa. Autolla pääsee ajamaan sisään Merikaapelihalliin klo 17 jälkeen kun tapahtuma on virallisesti loppu. Kiirettä purkamisen kanssa ei ole kunhan samana iltana saadaan tila siistiksi.

Ajo-ohje ja pysäköinti

Kaapelitehdas sijaitsee Ruoholahdessa Lauttasaaren sillan kupeessa. Osoite on Tallberginkatu 1, Helsinki. Kaapelin alueella on rajallinen määrä maksullisia pysäköintipaikkoja, lisää maksullisia paikkoja löytyy läheisestä Ruoholahden kauppakeskuksesta. Valitettavasti conilla ei ole mahdolisuutta tarjota pysäköintipaikkoja näytteilleasettajille.

Turvallisuus

Tapahtuman ollessa kiinni myyntitilana toimiva Merikaapelihalli on lukossa ja sinne ei ole pääsyä kuin Kaapelin omilla vastuuhenkilöillä ja conin puolesta Merikaapelihallin tilavastaavalla. Tilassa ei ole arvotavaroiden säilytysmahdollisuutta joten otattehan kassan ja muut arvotavarat mukaanne poistuessanne myyntipaikalta.

Palvelut

Ruoholahden kauppa- ja ravintolapalveluista löytyy tietoa Finnconin sivuilta. Myyjillä on pääsy ohjelmanpitäjien taukotilaan Merikaapelihallin päätyparvella, jossa on nautittavana pientä purtavaa ja kylmiä ja kuumia juomia. Mikäli tarvitsette vänkäriä vahtimaan myyntipöytäänne taukojenne ajan, ottakaa etukäteen yhteyttä osoitteeseen tyovoima@2013.finncon.org

Muuta

Toivomme myös että myymienne tavaroiden tekijänoikeudet ovat kunnossa. Piraattituotteiden myyminen on tapahtumassa kielletty ja järjestäjillä on oikeus poistaa sellaiset myynnistä mikäli niitä havaitaan.