Error, no group ID set! Check your syntax!
Error, no group ID set! Check your syntax!

Kulkuyhteydet

Kaapelitehdas sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Tallberginkatu 1. Kaapelin omilta sivuilta löytyy sijaintikartta. Paikalle pääsee monin eri tavoin. Jo parkkipaikkojen vähyyden ja maksullisuuden vuoksi suosittelemme saapumaan paikalle julkisella kulkuvälineellä. Keskustasta voi saapua paikalle myös kävellen. Matkaan menee rauhallisesti kävellen n. 30 minuuttia.

Autolla

Kaapeli sijaitsee hyvien julkisten yhteyksien päässä, joten jätä auto mieluiten kotiin tai majoituspaikkaasi. Paikoitustilaa ympäristössä on jonkin verran, mutta Helsingissä pysäköiminen ja ajaminen vaativat ulkopaikkakuntalaiselta kuljettajalta jonkin verran seikkailumieltä ja aimo annoksen hyviä hermoja.

Metrolla

Metrolla pääset vaivattomasti lähes perille asti: Ruoholahti on läntisin nykyisistä metroasemista. Nousit kyytiin miltä asemalta hyvänsä, valitse länteen suuntaava linja. Metroasemalta on Kaapelitehtaalle noin puolen kilometrin kävely. Metrolla matkustaessasi muista ostaa lippu ennen laiturialueelle siirtymistä! Tarkistusmaksu (80e) voidaan antaa myös rullaportaissa. Jos saavut Helsinkiin junalla, voit nousta metroon suoraan asematunnelista. Jos saavut linja-autolla Kamppiin, löytyy kauppakeskuksesta myös metroasema.

Noustessasi ylös metrosta jatka Itämerenkatua noususuuntaan. Käänny Länsisatamankadun kohdalla vasempaan, ja Kaapelitehdas on etuoikealla.

Raitiovaunulla

Tänä kesänä raitiovaunu 8 ajaa poikkeuksellisesti erityisreittiä eikä päädy Ruoholahteen asti. Ruoholahden päässä raitiovaunu on korvautunut bussi 8X:llä. Raitiovaunu 8:n käyttäjien kannattaa suorittaa kulkuneuvovaihdos HSL:n pysäkkikartan avulla: http://www.hsl.fi/FI/mikaonhsl/Documents/Tiedoteliitteet/8X_korvaa_8n_0107_3107_2013.pdf

Bussilla

Kaapelille pääsee linja-autoilla 15, 20, 21v, 65A ja 66A. Lisätietoja ja aikatauluja saa täältä.